Accessova Legenda El Dorada®

Privabljanje obilja

Legenda o El Doradu je ena izmed najbolj znanih zgodovinskih legend Južne Amerike. To mitično mesto ali kraljestvo naj bi bilo obilno založeno z zakladi, še zlasti z zlatom. Po legendi naj bi vladar El Dorada redno izvajal obred "Zlata kopel", pri katerem se je obilno posul z zlatim prahom. Obred je veljal za simbol prestiža, bogastva in moči.

V iskanju izgubljenega mesta so se na pot odpravili mnogi raziskovalci, a trdnega dokaza o obstoju mesta nikdar niso našli. Legenda o El Doradu je tako postala simbol želje po bogastvu, a tudi simbol raziskovanja in odkrivanja novih svetov.

Dovolimo telesu, da izpusti bolečino?

Legenda El Dorada® je eden najnovejših Accessovih telesnih procesov, pri katerem roke polagamo na ramena, boke, lopatice in zatilje.
Na prvi pogled enostaven, a zelo intenziven tretma, ki privablja obilje in pomaga pri odstranjevanju bolečin hrbtenice in drugih delov telesa.

Ali se lahko odpremo prejemanju obilja in vitalnosti?


Kaj je Access Consciousness®?

Access Consciousness® oz. "Dostop do zavedanja" je drugačen pogled na življenje. Gre za preproste tehnike, orodja in procese, ki omogočajo, da spreminjamo in ustvarjamo na lahkoten način. Access Consciousness® je na voljo v več kot 170 državah in se je v zadnjih 30 letih dotaknil življenj več kot milijona ljudi.

Poleg Legende El Dorada in terapije Access Bars®, ki je temeljna in jo toplo priporočam kot prvi korak, v Ateljeju novih začetkov lahko izberete tudi telesni proces Energijski facelift®.

Cenik in rezervacija terminov


Če še nikoli niste prejeli nobenega izmed Accessovih telesnih procesov, priporočam, da najprej opravite tretma Access Bars®, saj telo najbolj intenzivno odpre prejemanju. Potem tudi drugi telesni procesi, kot je Legenda El Dorada, delujejo še bolj intenzivno. Ni pa nujno - vprašajte svoje telo, česa si najbolj želi :).
Večina uporabnikov občuti spremembo že po prvem tretmaju, po ponovitvah pa so učinki opazni pri vseh. Najbolj priljubljen je paket 3 tretmajev, ki se lahko izvedejo v krajšem obdobju (na primer enkrat tedensko oz. na 14 dni), kar še poglobi intenzivnost delovanja.

Tretma traja približno 60 minut, celoten obisk pa približno 90 minut.

Cena za POSAMEZNI TRETMA: 60 €
Cena z 10 % popustom za REDNE STRANKE: 54 €

BONUS PAKET 3 +1 gratis (4 tretmaji): 180 €
(namesto 240 €)
Cena z 10 % popustom za REDNE STRANKE:  162 €

Rezervacije in dodatne informacije:
051 253 781 ali na petra@ateljenovihzacetkov.si


Cenik velja od 1. aprila 2024.