Acess Bars®

Sprostitev in nov začetek

Access Bars® je 32 točk na vaši glavi, ki ob nežnem dotiku brez napora in enostavno sprostijo misli, ideje, prepričanja, čustva in premisleke, ki vam preprečujejo ustvarjanje življenja, ki ga želite.
Z Access Bars® se počutite, kot da bi pritisnili gumb za brisanje na natrpanem trdem disku vašega računalnika – le da tokrat ustvarjate prostor v svojih možganih. Negativni miselni vzorci ali neskončno miselno klepetanje, zaradi katerega ponoči ne morete spati, se sprostijo in ustvarijo prostor za mir, ki ste ga iskali.
V najslabšem primeru se boste počutili kot po dobri masaži, sicer pa je to eden najprijetnejših in najlahkotnejših prvih korakov na poti k sebi in svojim ciljem.

Kako je prejemati barse?

„Kadar koli redno prejemam barse, vse postane lažje in boljše. Kar koli se dogaja okrog mene, postane nepomembno.“

„Prvič sem skoraj zaspala. Včasih med tretmajem sploh ne govorim in le uživam v vsem tem prostoru in miru, drugič govorim o stvareh, ki so se nakopičile. Vsakokrat je drugače. Čudovito je.“

„Rad prejemam barse, ker me očistijo. Odvzamejo veliko stresa in vsega, kar me je leta bremenilo.“

„Prejemanje barsov je kot zlivanje sebe skozi cedilo. Vse stvari, za katere misliš, da so del tebe, vendar v resnici niso, se odcedijo. Kot da se ponovno pojavi tvoja najboljša verzija.“

„Barsi mi počistijo misli, ko sem preveč v svoji glavi. Ko se nič ne zdi mogoče in se možnosti zapirajo, takrat vem, da je čas za barse.“

„Energija prejemanja barsov je tako sočna in negovalna, kot nič drugega, kar sem kadar koli izkusila. Telo zasije že, ko samo govorim o tem.“

„Barsi počistijo vse, kar poskušate ugotoviti in vas preprosto odprejo za ves mir in prostor. Super stranski učinek je, da ste videti mlajši.“

Povzeto po videu, ki je na ogled tukaj.


Zadeva: MMS
Oj! Ne morm ti povedat, kolk so men te barsi dobr nardil!!!! 
Takoj naslednji dan so me klical za razgovor za službo, vse mi je tko na izi in kr vse mi gre od rok. Sm sama zamenjala žarnico pr avtu :). Res noro.
Tko da bi še dva termina pa še za mami bi vzela bon. Torej 3x barse, prosim. Lp

Kaj se med tem dogaja v možganih?

Nevroznanstvenik dr. Jeffrey L. Fannin v videu z meritvami pojasnjuje, kaj se v možganih dogaja med terapijo Access Bars®.
Večino svojega budnega časa namreč preživimo pod vplivom možganskega valovanja beta (razmišljamo, osredotočeni smo na zunanji svet, celo pod stresom), med procesom Access Bars® pa možgani zdrsnejo v valovanje theta, ko je um še buden, telo pa tone v spanec.
Kot pojasnjuje dr. Joe Dispenza (ni povezan z Access Consciousness®, je pa prodoren raziskovalec v nevroznanosti), je theta stanje upočasnjeno možgansko valovanje, ko nismo več pozorni na motnje zunaj nas, ki smo jim vajeni posvečati pozornost. In ker ne analiziramo in se ne poskušamo pripraviti na najslabši možen scenarij, ki bi temeljil na naših s strahom prežetih spominih, imamo priložnost preseči vpliv samodejnega razmišljanja in postaviti nove temelje.

Otroci in Access Bars®

Navdihujoč primer italijanske osnovne šole, kjer so otroci nekaj mesecev prejemali tretmaje Access Bars®. Učitelji poročajo o številnih pozitivnih učinkih tako pri otrocih kot tudi pri njihovih družinah. 
"Dovoli si biti srečen tudi, če drugi niso." 

Tesnoba in depresija

Ena izmed zgodb o veliki spremembi na področju telesnega in duševnega zdravja. Mlada in uspešna ženska, ki jo zajame val depresije in tesnobe, si dolgo poskuša pomagati z vse več zdravil, ob čemer tone še globlje. Orodja in tehnike Access Consiousness (Access Bars je ena izmed njih) so ji prinesle novo življenje. 

Kaj je Access Consciousness®?

Access Consciousness® oz. "Dostop do zavedanja" je drugačen pogled na življenje. Gre za preproste tehnike, orodja in procese, ki omogočajo, da spreminjamo in ustvarjamo na lahkoten način. Access Consciousness® je na voljo v več kot 170 državah in se je v zadnjih 30 letih dotaknil življenj več kot milijona ljudi.

Poleg terapije Access Bars®, ki je temeljna in jo toplo priporočam kot prvi korak, v Ateljeju novih začetkov lahko izberete tudi telesna procesa Energijski facelift® in Legenda El Dorada

Cenik in rezervacija terminov

Večina uporabnikov občuti spremembo že po prvem tretmaju, po ponovitvah pa so učinki opazni pri vseh. Še posebej na začetku je najbolj priljubljen paket 3 tretmajev, ki se izvedejo v krajšem obdobju (na primer enkrat tedensko oz. na 14 dni), kar še poglobi intenzivnost delovanja.

Tretma traja približno 60 minut, celoten obisk pa približno 90 minut.

Cena za POSAMEZNI TRETMA: 60 €
Cena z 10 % popustom za REDNE STRANKE: 54 €
BONUS PAKET 3 +1 gratis: 180 € (namesto 240 €)
Cena z 10 % popustom za REDNE STRANKE:  162 €
***
Cena za TRETMA + POSVET (skupaj 120 minut)
1 TERMIN: 80 €
Cena z 10 % popustom za redne stranke: 72 €
BONUS PAKET 3 +1 gratis: 240 € (namesto 320 €)
Cena z 10 % popustom za redne stranke: 216 €
***

Rezervacije in dodatne informacije:
051 253 781 ali na petra@ateljenovihzacetkov.si


Cenik velja od 6. aprila 2024.